neriotools

 

Neriotools -järjestelmä

Julkaisujärjestelmä

WWW-editori

Neriotools-verkkosivueditorilla ylläpidät ja päivität omia verkkosivujasi helposti ja miltei mistä tahansa. Käytön opit todella nopeasti, koska käyttöliittymän työkalut ovat tuttuja MS Office –maailmasta.

Päivitä sisältö – tallenna – julkaise!

Extranet/Intranet

Neriotools-järjestelmällä on vaivatonta luoda yrityksen informaation kulun helpottamiseksi suljettuja verkkopalveluja. Käyttäjätunnukset, salasanat, käyttäjien luonti ja esimerkiksi erilaiset käyttäjätasot onnistuvat Neriotools-järjestelmällä luotettavasti.

Screen

Neriotools-julkaisujärjestelmällä pystytään luomaan kustannustehokkaasti näyttävä verkkopohjainen esitys esimerkiksi messuosaston SmartTV:n ruudulle. Yhdistettynä toiminnanohjausjärjestelmään on mahdollista markkinoida koko tuotevalikoimaa helposti missä tahansa verkkoyhteyden ulottuvissa.

Speedline/Esite-editori

Neriotools Speedline -moduulilla pystyt luomaan laadukkaita esitteitä nopeasti. Valmiit sivupohjat edesauttavat nopeassa tuotantoprosessissa. Esite-editori yhdistettynä Speedlineen mahdollistaa monisivuisten katalogien tuottamisen suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä rajapintaliitoksen kautta.

EAN-viivakoodi

Neriotools Speedline -moduulissa on asennettuna viivakoodi-fontti, jossa numerosarjan numerot muunnetaan viivoiksi tuottaen käyttövalmiin EAN-koodin esitteeseesi.

QR-koodi

Neriotools Speedline -moduulissa on myös asennettuna Quick Response -työkalu, jolla saadaan tuotettua QR-koodi helposti suoraan esitteeseen.

Asiakkuuden hallinta

Asiakasrekisteri

Asiakasrajapinnassa hyvin päivitetty ja ylläpidetty asiakasrekisteri on kullanarvoinen markkinoinnin työväline harkiten käytettynä. Neriotools Asiakasrekisteri on joustava ja helppokäyttöinen työkalu yrityksen asiakaskontaktien ylläpitoon.

CRM

Neriotools CRM -asiakkuudenhallintajärjestelmällä pystyt segmentoimaan asiakaskuntasi haluamiisi ryhmiin, jotta voit lähestyä kutakin kohderyhmää sopivalla ja oikea-aikasella viestillä.

Tehtävät

Neriotools Tehtävät -moduulilla johdat itseäsi parempiin suorituksiin. Järjestelmä muistuttaa Sinua väsymättömästi tehtävistäsi, ja näin asiakkaasi on hellässä huomassasi. Tehtävät sisältää Kalenteri-osion, josta näet helposti tulevat työtehtäväsi.

Lomake-editori

Neriotools Lomake -editorilla luot verkkosivuillesi yhteydenotto- tai palaute-lomakkeita, joiden kautta saat ensiarvoisen tärkeää tietoa asiakaistasi.

Postittaja

Neriotools Postittaja yhdistettynä Asiakasrekisteriin ja CRM-moduuliin antaa Sinulle kustannustehokkaan työkalun, jolla pidät yhteyttä asiakkaisiisi sähköpostin välityksellä. Postittaja sisältää Tilastot-osion, josta näet keitä asiakkaitasi on viesti kiinnostanut eniten ja milloin.

Tutkimus

Neriotools Tutkimus -moduulilla pystyt nopeasti luomaan verkkopohjaisia kyselyjä ja kilpailuja haluamallesi kohderyhmälle. Kehittynyt raportointi antaa Sinulle asiakkaistasi kullanarvoista tietoa, jonka avulla pystyt kehittämään edelleen liiketoimintaasi.

Neriotools-järjestelmän laajennukset

Ajanvaraus

Neriotools Ajanvaraus tehostaa ja helpottaa työtäsi, vähentää puhelinpalvelun ruuhkaa, on asiakkaan käytettävissä 24/7, säästää kustannuksia ja lisää asiakastyytyväisyyttä. Ajanvaraus-moduuli on mahdollista räätälöidä asiakasyrityksen tarpeiden mukaiseksi.

Verkkokauppa

Neriotools Verkkokauppa toteutetaan asiakasyrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Ulkoasun muokkaus, verkkokaupan perustaminen palvelimelle sekä sivuston ylläpito ovat asiakasyritykselle tuotettavia, valinnaisia palveluitamme.

Budjetointi

Neriotools Budjetointi on PK-yrityksille päivittäiseen käyttöön tarkoitettu johtamisen työkalu, jolla voidaan nopeasti simuloida erilaisia tulevaisuuden variaatioita, koskivat muutokset sitten kysyntää, tuotantoa, henkilöstöä tai markkinatilannetta.

Takuu

Neriotools Takuu on takuukäsittelyä helpottava työkalu. Takuuehdot, ”räjäytyskuvat”, huoltoliikkeet, takuukirjaukset, huoltopyynnöt; kaikki yhdestä paikasta. Nopeasti ja helposti. Takuu-moduuli on mahdollista muokata asiakasyrityksen tarpeisiin sopivaksi nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut ja haluan että otatte minuun yhteyttä ja kerrotte lisää: